Kees sport weer voor kinderen met een chronische ziekte en zoekt giften en sponsoren

In februari 2019 gaat alweer de 28e editie van Sporten voor Sophia van start. Ook dit jaar zal Kees weer met heel veel sporters, sportscholen en bedrijven zich sportief inspannen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Sporten voor Sophia wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van het Sophia.

Het Sophia Kinderziekenhuis

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Een team van ruim 1600 gepassioneerde, betrokken en bevlogen medewerkers leveren dag en nacht topzorg aan kinderen en hun ouders. Doordat het Sophia alles in huis heeft (Kindergeneeskunde en Kinderchirurgie werken samen met Kinder- en Jeugdpsychiatrie en -psychologie) is het mogelijk complete zorg te bieden aan zowel kinderen als hun ouders.

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Verder zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren.
Uw steun is onmisbaar

U kunt de patiëntjes en het wetenschappelijk onderzoek steunen door Kees den Heijer te sponsoren met een gift. De Stichting Vrienden van het Sophia garandeert dat uw gift voor 100% wordt besteed aan projecten in het Sophia. Dankzij de vele gulle giften aan de Vrienden van het Sophia heeft het wetenschappelijk onderzoek extra impuls gekregen en konden heel veel wensen op het verlanglijstje van Sophietje in vervulling gaan. Samen kunnen we het verschil maken!

Voor verdere informatie, kijk dan op: sportvoorsophia.nl

© Badmintonvereniging Nederhoven