Over badmintonvereniging Nederhoven

Speelavond

Badmintonvereniging Nederhoven is een recreantenvereniging, waar iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Elke woensdag heeft de vereniging van 19.30-22.30 uur de beschikking over 9 banen in de Develhal te Zwijndrecht. Ieder lid heeft zijn eigen speellabel en er wordt gespeeld via een  doorhangsysteem. In de praktijk betekent dit dat je 20 minuten speelt en 20 minuten kan uitrusten.

Tournooien

De activiteitencommissie organiseert drie toernooien per jaar. Deelname aan de toernooien is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam. Je leert niet alleen andere mensen kennen, je leert ook van de manier waarop anderen spelen. Niemand zal je kwaad aankijken als je het spel nog niet goed beheerst. Tenslotte geldt dat iedereen een keer voor de eerste keer aan ‘de slag’ is gegaan.

Training

Voor onervaren en ervaren mensen bieden we training aan. Voor nieuwkomers leggen we je de beginselen van het badminton uit. Kan je al badmintonnen dan kan je een training volgen om beter te worden.

Introducé-avonden

Een aantal maal in het seizoen kan je als introducé komen spelen tegen een geringe vergoeding. Dat is een fijne manier om kennis te maken met onze vereniging. Als je al lid bent van een andere vereniging dan ben je op deze avonden ook welkom.

Clubkampioenschap

Ieder seizoen spelen we van september tot mei een interne competitie. De deelnemers worden naar sterkte ingedeeld. Je speelt dan met mensen van je eigen niveau. Je bent geheel vrij om te bepalen of en aan welke onderdelen je meedoet. Aan het einde van het seizoen worden de finales gespeeld.

Gezelligheid

Na de badminton is er tijd voor een drankje en een hapje in de bar van de sporthal. Hier leren we elkaar nog beter kennen. Ook organiseren we uitjes naar andere verenigingen en organiseren we feesten, bijvoorbeeld elke 5 jaar ons lustrumfeest.

Lid worden?