Voilà ons nieuw en eigentijds jasje!!

Een fraaie, frisse, nieuwe en ambitieuze website, die Peter-Paul Maan (Norm4U) geheel belangeloos voor de vereniging gebouwd heeft. Met een overzichtelijke menu-structuur, waarachter zoveel mogelijk informatie over de vereniging en de sport is gestopt viagra ohne rezept aus holland. Met links naar informatieve sites, met ruimte waar onze sponsoren gepresenteerd kunnen worden en met een link naar onze facebook-pagina. Een site, die goed laat zien wie we zijn en wat we te bieden hebben. Een site ook, het is al herhaaldelijk in aankondigingen gezegd, die er is vóór en dóór de leden.

De linkerkant (op de Home pagina) is geheel bestemd om door onze leden, op wat voor manier ook, ingevuld te worden. Wil je tekstueel wat kwijt, dan kun je voldoende ruimte krijgen. Of het nu om een informatief stukje gaat, of een geestig hersenspinsel, of dat je je ei gewoon kwijt wil, alles is mogelijk. Heb je fotomateriaal, dat je niet alleen op onze Facebookpagina kwijt wil, maar ook op deze site, nogmaals, alles is mogelijk. Maar alles “ter lering ende vermaeck” van je medeleden.

Onder “Media” staan de foto’s van de activiteiten van de vereniging van de afgelopen drie jaar.

Let ook op de “Agenda”: op 25 februari en 6 mei (tijdens de schoolvakanties) zijn er twee extra introducé-avonden ingepland.

Dat de site nu eindelijk online is, wil niet zeggen, dat hij ook af is. Wij horen graag van je, wat je ervan vindt, of je informatie toegevoegd wilt hebben, of je suggesties hebt. Voor het aanleveren van materiaal voor de linkerkant van de Home-pagina of op- en aanmerkingen over onze nieuwe site kun je een email sturen naar bvnederhoven@live.nl. Je kunt Peter-Paul of een bestuurslid ook op de woensdagavond raadplegen als je nog vragen hebt. Wij wensen je erg veel plezier met deze nieuwe website.

Walter Oomen