Willem bedankt

Willem Moerkerken heeft om gezondheidsredenen zijn taken voor de Wedstrijdcommissie helaas moeten neerleggen. Sinds mensenheugenis heeft hij zich ingespannen om de competitie goed te laten verlopen, zowel organisatorisch als administratief, terwijl Jules Ernst en Martin Mannot over zijn schouders meekeken. Vertrouwd was het beeld van Willem naast de wedstrijdbanen achter zijn tafeltje met laptop en doosjes drop. Met soms strenge hand, zorgde hij er voor dat de wedstrijden op tijd begonnen, wedstrijden ter plaatse werden ingepland, en uitslagen in zijn laptop werden ingevoerd. Het afmelden voor de wedstrijden, ondanks dat hij daar niet altijd vrolijk van werd, verliep ook via hem.

Wij willen Willem ontzettend hartelijk danken voor zijn niet aflatende inzet voor de Wedstrijdcommissie en wensen hem alle sterkte en kracht voor zijn gezondheid toe. En hopen oprecht dat hij nog wekelijks zijn scootmobiel richting de Develhal kan sturen.

De administratieve taken van Willem zijn inmiddels door Cora van Schaijk overgenomen. (“Dank voor de beschikbaarheid, Cora”). De organisatorische taken lagen al in handen van Henk de Zeeuw en Martin Mannot.

Tenslotte: Het afmelden voor ingeplande wedstrijden kan alleen geschieden middels het mail-adres: afmelden@bvnederhoven.nl