Zaterdag 11 maart was weer het jaarlijkse LRTT. Dit keer een hele speciale i.v.m. het 25-jarig jubileum. We hadden er allemaal veel zin in en waren die dag al vroeg op pad. Op weg naar Arnhem! Onderweg gebeurde er iets wat niemand had verwacht. Het ging niet goed met John en hij moest per ambulance naar het ziekenhuis in Tiel. Dat was wel even goed schrikken! Vanuit Tiel is hij naar Dordrecht gebracht met de ambulance en later die dag gedotterd. De schrik zat er goed in, maar toch besloten we om naar Arnhem te gaan om te gaan badmintonnen.

Daar aangekomen hadden de anderen alles super goed opgepakt en was alles al in gang gezet. Wat een super teams van BV Nederhoven!

We deden met 2 teams mee (in totaal waren er 70 uit het gehele land). Team 40 (Martin, Conny, Theo, Cailey, Willem, Henk en Sandra) en team 41 (Ineke, Marcha, Ed, Kees, Pepijn, John en Carla). We moesten die dag per team 27 wedstrijden spelen van 11 minuten. Team 40 begon meteen heel goed. Team 41 kwam wat later op gang. Uiteindelijk heeft team 40 die dag 12 wedstrijden gewonnen, wat een 44-ste plaats opleverde, terwijl team 41 9 wedstrijden gewonnen heeft en als 54-ste eindigde. We waren het er allemaal over eens dat alle wedstrijden erg leuk waren om te spelen. Vorig jaar zat er een enorm verschil in het niveau van de spelers, nu was het meer gelijk. Er zaten echt hele leuke wedstrijden bij. Iedereen genoot en was enthousiast!

Na de prijsuitreiking zijn we allemaal op weg naar huis gegaan. Moe maar voldaan van zo’n super sportieve dag. We hebben nog een bezoekje gebracht aan John in het ziekenhuis en het ging al stukken beter met hem. We hebben de dag afgesloten bij La Cubanita in Dordrecht en daar hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Op naar volgend jaar, de 26e editie van het LRTT in Arnhem!

Carla Quist.